XCryo-huippukylmälaite


UUTUUS: XCryo-huippukylmälaite

Sami Hyypiä XCryo-huippukylmähoidossa
Sami Hyypiä My Day Spa kasvohoidossa, Xcryo huippukylmä laite
 

Kuvissa Sami Hyypiä hoidossamme testaamassa XCryoa Esse kasvohoidon yhteydessä, Mäntsälän upeissa järvimaisemissa.


 

XCryo

Syksyllä meihin otettiin yhteyttä suomalaisesta Cryotech Nordicista, haluaisimmeko ensimmäisten joukossa testata Suomessa juuri lanseerattua kylmähoitolaitetta. Cryotech Nordic on suomalainen erityisesti huippukylmähoitolaitteisiin erikoistunut hyvinvointiteknologia-alan yritys. Heidän tuotteitaan viedään yli 30 maahan ja keväällä 2019 he esittelivät Euroopan suurimmilla Fitness ja hyvinvointimessuilla (FIBO) Kölnissä, maailman ensimmäisen ilman nestemäistä typpeä tai hiilidioksidia toimivan paikalliskylmähoitolaitteen X°Cryo:n.

Yhdistelmänä suomalainen hyvinvointiteknologia-alan yritys sekä kylmähoito jonka teho perustuu elimistön omien toimintojen tehokkaaseen aktivoimiseen, kuulosti joltain joka voisi sopia valikoimiimme. Tänä päivänä alamme on täysin villiintynyt kun markkinoille tuodaan toinen toistaan hurjempia laitteita joita emme missään tapauksessa tekisi asiakkaillemme ja joissa mielestämme kuluttajan turvallisuus ja ihon hyvinvointi varsinkin pitkällä aikavälillä on vaakalaudalla, niin oli ilahduttavaa törmätä laitteeseen joka hyödyntää jo vuosikymmeniä käytettyä kylmähoitoa. Päätös laitteen testaamisesta oli helppo.

Hoito kestää noin 2-3 minuuttia. Kun hoidettavan alueen lämpötilaa lasketaan nopeasti ja hetkellisesti huomattavasti, aiheutuu termoshokki jolloin aivot saavat viestin että kyseisellä alueella tarvitaan kaikki mahdolliset kehon omat apukeinot, ilman haittavaikutuksia. Huippukylmähoitoa on käytetty menestyksekkäästi jo vuosikymmenien ajan lihaskipujen, niveltulehdusten, ihosairauksien, vammoista- ja leikkauksista toipumiseen ja yleiseen hyvinvoinnin edistämiseen. Lähes mitä tahansa kehon osaa voidaan hoitaa paikallisesti huippukylmähoidolla. Huippukylmähoidon käyttö on lisääntynyt esimerkiksi useiden ammattiurheilijoiden lihashuollossa, lisäämään palautumista ja kiputilojen hoitoa.

Kasvoja ajatellen laitteella voidaan hoitaa esimerkiksi turvotusta, psoriasista, aknea ja ruusufinniä. Huippukylmä aktivoi tehokkaasti myös ihon oman kollageenin muodostusta sekä neste-ja verenkiertoa. Varmasti edellä mainituista syistä, olemme saaneet jo nyt loistavia tuloksia ikääntyneille, turvotuksesta ja tulehduksista kärsiville, harmaille ja elottomille ihoille. Koska huippukylmä vahvistaa ihoa, niin myös couperoottiset ihot ovat rauhoittuneet kylmähoidosta.

Olemme tehneet nyt ensin itsellemme ja sitten useammalle vakiasiakkaallemme sarjahoitoja. Kommentteja sarjahoito-asiakkailtamme on tullut erityisesti kasvojen ihon heleytymisestä, tasoittumisesta, ihon napakoitumisesta ja turvotuksen huomattavasta vähenemisestä.

Esimerkkinä asiakkaamme kommentoi ettei ole vuosiin halunnut liikkua julkisesti ilman meikkiä ihon värin epätasaisuuden takia ja nyt on niin tehnyt. Häntä olemme hoitaneet kylmähoidon lisäksi Essen tuotteilla. Myös Psoriasiksen hoidossa huomattavaa rauhoittumista tapahtui hyvin nopeasti. Hoito kasvoille voidaan tehdä sekä naamiolla jossa kylmän lisäksi hoitoa tehostaa sininen led-valo joka toimii hyvin ihosairauksissa joissa ihon bakeeritasapaino on häiriintynyt, ja paikallishoitopäillä erityistä hoitoa tarvitseviin kohtiin jolloin lämpötila voidaan laskea vielä alemmaksi. Hoitoa suositellaan sarjahoitona jopa joka toinen päivä, tämän jälkeen ylläpitohoitona asiakaskohtaisesti. Kylmähoito voidaan yhdistää myös mihin tahansa muuhun kasvohoitoon. Vartalon alueelle olemme tehneet kylmähoitoa esimerkiksi asiakkaamme alaselän lihaskipuun josta asiakas antoi positiivista palautetta kivun vähenemisestä.

Alla kuvat kuuden kasvohoitokerran jälkeen, hoitoja on tehty joka toinen päivä eli aikaväli on vain noin kaksi viikkoa.

 
 
XCryo kylmähoito My Day Spa Hyvinkää, turvotuksen poisto, turvonneet silmänaluset, kasvohoito
XCryo huippukylmälaite

XCryo huippukylmälaite

Reilu kuukauden XCryo-laitteen testaus on vakuuttanut meidät pitämään sen valikoimissamme, joten tervetuloa testaamaan!

XCryo kasvoille 23€/kerta

Vartalolle 20€/kerta

Muun hoidon yhteydessä +14€

Lisäalueet +5€/1 alue

10 kerran kortit nyt -25% normaalihinnasta


Laura Lehtinen